haha vad hände?

Ronja skulle ta kort till sitt ID-kort. Tror ni inte man vart lite chockad när vi kommer fram och ser det här?


Vad gjorde han egentligen med nerdragna byxor?

Halloween planer redan!

Jag, Sandra och Tirri var runt på stan på våran lunch och kikade på en massa kläder. När vi slutligen kom till H&M lös vi upp när vi fastnade för korsett liknande, rätt genomskinlig korsett.

Johanna: Nu vet jag..
Tirri verkade ha samma sak i tanke som jag hade.
Tirri: Halloween..
Johanna: Precis!

Så Halloween planer har redan startat! Vad tror ni det kan vara?

Anna Anka

Jag måste säga att jag tycker att hon är grym! Hon är inte som kissie och kommer med jätte konstiga åsikter och osmidigt gör sig känd på ett mycket negativt sätt. Men Anna Anka bjuder på sig själv, har bra åsikter samt konstiga åsikter så den person kan man inget annat än att tycka om.

Anna Anka i Rix morgon zoo: Han är den bästa slickaren.

Anna Anka i en intervju med aftonbladet: Jag tänker mycket på min hälsa och hur jag mår för att vara en bra mamma till mina barn.

Anna Anka i svenska hollywood fruar: Man ska suga av sin man innan frukost varje morgon om han så vill om man inte vill riskera att han är otrogen.

Självklart leker hon också men hon gör det på ett smidigt sätt. Vissa hatar det andra inte!





Den höstmössan

(INTE DAGENS KLÄDER)


Den här höstmössan har följt mig i snart två år
Love it

Turen är på min sida idag märker jag

Faster: Johanna lägger till din kudde i sackosäcken så du kan lägga dig ner och se på filmen.

Johanna lägger till kudden och ska just lyfta Hanna ner i Sackosäcken, samtidigt som min lilla kusin hade en annan plan; Nämligen att hoppa mot sackosäcken i samma veva som jag böjde mig ner för att lyfta henne.

Efter att ha fått kusinens hårda huvud rakt i käften sprack övre och undre läppen. Aj!


Jag och en åsikt!


Haha lite roligt är det faktiskt att läsa i bloggar som bland annat: Kissie och Paow att få se --> "shit, jag är så känd! MEN ge fan i att skriva om oss. Asså typ lägga ner tid på en blogg som handlar om andra bloggar!" Lite underhållande är det faktiskt. Jag menar alla dessa skvallertidningar som dom lägger upp stup i kvarten i bloggen handlar bara om bilder och skvaller om en massa kändisar: "dock kändisar på riktigt, som är bra på någonting".

De skriver, provocerar och gör det jävligt bra eftersom svenska folket verkar vara grymma på att ta åt sig och gör dem dom hatar mest rika och få en massa dörrar öppna som man själv bara kunnat drömma om. Tack vara att vi är så lätte provocerade tjänar dom pengar! Inte lönt att gå in och kommentera om hur ful dom är för att denne person är avundsjuk för att den är rik och tjänar mycket pengar, men du är delen till varför dom gör det så grattis!




20 års dag

Min älskade pojkvän fyller 20 år idag, så en massa grattis till honom! Ikväll blir det god mat, tårta och sedan hitta på någonting roligt på kvällen. Ni undrar säkert vad han ska få i present? Om jag ska vara ärlig så har jag ingen idag eftersom han fick en rätt tidig present för någon månad sedan som ni dessutom kanske kan lista ut. Men jag har planerat ännu en present som kommer inom kort men det kan jag ju inte skriva här så han vet vad det är innan han öppnar den (:

I varje fall. Vad har hänt idag? Jag har varit i skolan på mina två lektioner och sedan blev det en snabbis in till stan där jag lunchade med brudarna och tog en latte på Sandys. Sen avslutade jag med att övningsköra på trafikskolan.

Men från det ena till det andra tänkte jag förklara min konstiga uppdatering på sistone. Det är såhär att det är en person som har funnits med under min uppväxt som har dött och jag fick veta det i mitten av förra veckan. Så då har det blivit rätt mycket text mindre bilder och lite sämre uppdatering. Men på onsdag ska jag försöka dra igång som vanligt!

I hope you understand

När man glömt vad lycka är


Min kusin är världens charmigaste och underbaraste!

Den här bruden trivdes jag med grymt mycket, saknar henne verkligen!

Har varit och kommer alltid vara den underbaraste människa jag känt och känner!


Sen finns det MÅNGA flera och ni vet exakt vilka ni är!



Hurry hurry

Vi har nu varit vaken i en halvtimma ungefär och har hunnit gå ut på en morgoncigg, ätit frukost och gjort mig i ordning. Ska övningsköra till stan eftersom jag ska fara och jobba mellan 10 - 16.00 så det blir awesome! Blev egentligen bjuden på en lokalfest ikväll av Malin som fyllt 18 men det kommer nog inte bli av att fara dit med tanke på min pengarsituation och sedan så ska jag vara med Jocke ikväll (:

Så den här helgen blev och kommer att bli lugn men nästa helg kommer bli helt tvärtom! Ha en bra dag..

Pierca tungan, eller vad säger ni?

Avskedsfesten blev inte av för min del ikväll eftersom jag inte kunde ta mig fram och tillbaka, hit och dit. Kändes väldigt tråkigt eftersom jag väldigt gärna hade velat fara. Men istället ska jag och Sabina ta en heldag innan hon far på onsdag. Jag kommer sakna henne så grymt mycket!

Så nu sitter jag här hemma och ska fortsätta se skräckfilmen The haunting in Connecticut med Tirri. Sen så ska både Felicia och Ronja komma hit ikväll och fortsätta våran mys/film kväll. Så det kommer bli väldigt kul! Pratade dessutom nyss med Sandra så nu kan hon: Prata bättre och har inte lika ont, så det awesome! Nu taggar jag piercing i tungan!

Det är inte lätt när det är svårt

Som jag sa igår så har ju Sandra piercat tungan, kan säga att nu är jag ännu mer nervös om jag skulle ta i tungen. Hennes tunga är typ uppsvullen till en boll? Hon har rätt svårt att snacka? Sen så kan det hålla i upp till två veckor? Inte najs! Men om jag vill någonting och hur nojig jag än blir så känner jag att jag typ måste eftersom jag velat det här så länge..

Idag är det i varje fall fredag och jag känner mig grymt taggad för ikväll oavsett vad som blir av. Är fortfarande inte hundra procent säker på vad som blir av. Men jag tror nog att det lutar åt att fara till stöcksjö med brudarna! Blir så arg att jag inte riktigt har pengarna till att dra ut på krogen och köpa mat osv, så går det när man lånar ut för mycket pengar. Hade verkligen velat säga hejdå till Sabina, vilket jag kanske ändå kommer kunna göra, känns jätte tråkigt för att hon ska fara men samtidigt jätte roligt för hennes skull. Men till nyår kommer vi fara till Holland och hälsa på i några dagar, men det är ju så långt bort!

Men nu ska jag fixa några saker så jag hinner in till stan och luncha med Tirri och Sandra!

Skulle ni kunna tänkar er?

Shit vad jag är trött! max 3 - 5 timmars sömn nu varje veckodag i ungefär två veckor.. Det tar på. Men idag har jag gjort bort min tredje och sista innebandyträning för den här veckan och nu är det bara att längta tills matchen på söndag. Dessutom så ska jag på avskedsfest för Sabina som snart flyttar till Holland.. Men om det inte blir av ska jag med de andra brudarna ha myskväll med film och vin. Taggar!

Sandra den jäveln har redan tagit sin piercing i tungan är lite avundsjuk men det är ju bara tre veckor kvar tills min så. Dessutom så ska ju Felicia pierca näsan och Tirri kanske också skulle ta tungan, blir awesome! Men blev lite nervös efter att ha hört hur det såg ut och att man inte får röka på TVÅ veckor och inte dricka alkohol och en jävla massa mer saker man inte fick göra. Det kommer bli tungt! Får se om jag kanske tar näsan istället då, jag menar vill som inte att halsen ska svälla igen så man kvävs för att man tjuvtog en cigg för att det blev för tungt.

Sen tror jag inte att det var så mycket mer jag hade att dela med mig faktiskt. Jo förresten, som ni sett så har jag ju knappt skrivit de senaste dagarn och inga bilder heller. Men om ni läser inlägget som är näst längst upp kanske ni förstår varför. För ett tag framöver så blir det nog såhär inläggen kommer se ut: en till tre gånger om dagen med någon bild i varje inlägg. Sov gott för nu ska jag läsa igenom läxan för imorgon och sedan se på OTH och GosipGirl! (:


En väldigt gammal bild med ALLA brudar!

Första gången..

Du förtjänade ett mycket längre liv!

Alltid lika bra

Önska mig lycka till!

Av längtan..

Det var sjukt kul att träffa mina finaste flickor idag; Sandra, Tirri och Felicia. Dessutom så är det ju planerat en stockholmsresa i slutet av november med Sandra, Tirri och Ronja. Då kan jag lova att det kommer att festas som aldrig förr!


Dessutom så blir det snart Malå med mina
älsklingsflickor och träffa den fjärde! (:

Sista lektionen

Har varit inne i stan med Sandra, Felicia och älskade lillasyster och lunchat på Cattas. Sen eftersom jag bara hade en lektion i morse hann jag inte komma åt någon dator. Men nu är snart sista lektionen slut och jag ska in till stan igen och umgås med Sandra och Felicia innan jag ska träffa älskling, Poncin och (adam?). Det blir awesome (;

Tisdags outfit





Ge mig gärna tips om vad jag kan blogga om, om det är något ni tycker fattas!
Älskar att höra så man kan förbättra (:

Gissa om..

Ses imorgon med nya idéer!


Dags för träning!

För er som inte vet så spelar jag innebandy. Måste vara den bästa sporten som uppfunnits! Har träning tre gånger i veckan plus matcher när säsongen drar igång. För er som spelar innebandy och verkligen tycker om det vet exakt vad jag snackar om. As bra träning om ni vill träna och samtidigt vill kombinera det med någonting kul! (:


Johanna med en åsikt



Tror ni jag saknar mitt hår en hel del kanske? Förrut var det långt, fint och super bra hårkvalité. Dessutom hade jag en sjukt snygg hårfärg och allt (mitt bruna hår med blonda slingor i) En sak som ni nog aldrig kunnat gissa er till är faktiskt att jag var hel blond när jag var liten. Ärligt talat så tycker jag att det är grymt snyggt med bruna ögon och sitt RIKTIGA blonda hårfärg. Tänk dom som har sin vanliga blonda hårfärg (någon ynka slinga kanske) och bruna ögon. Många måste ju hålla med mig om hur snyggt det är?

Puss på er!

Klockren

Han är bland de bästa och det vet alla!


Och dåliga kan ni ju inte vara på att hitta stavfelet!

Dresscode of today



Denna dag

Kort sammanfattning


Träffade älskade Sandra

Träffade även Sabina som jag gick låg- mellan- och högstadiet med

Tog en macka på Subway med älskling och Sandra

Jag och Sandra

Det har varit en väldigt trevlig dag och kväll. Har träffat sjukt mycket folk! Jockes kompis har flyttat tillbaka till Umeå idag, Rebecka som jag har planerat balen med och en massa fler. Men nu ska jag och Sandra ta och göra lite mat och slå på en film, vi hörs imorgon! (:

Alltid när det är viktigt, haha




Nyvaken

Har precis vaknat och hunnit äta frukost. Kanske inte det nyttigaste men pizza och cola är alltid gott! Blir nog rätt lugnt idag. Vid middagen ska jag övningsköra till stan och släppa av älskling där sedan vet jag inte riktigt. Söndagar måste alltid vara så tråkiga! Hörs senare (:

Saw filmerna

Jag och Jocke håller just nu på att se alla saw filmer. Dom är sjukt bra, men sjukt äckliga. Ja ni vet väl, antar att de flesta har sett dom! Nu ska vi slå på tredje filmen i alla fall, ha en bra kväll (:


Det jobbiga med att sluta röka..

  • Du äter jätte mycket onyttigt när du blir röksugen men kan inte gå ut och röka.
  • Du tänker på det 24/7 ungefär.
  • Feströkte du blir det dubbelt så jobbigt dagen efter.
Jag lovar det är inte så enkelt som man tror men har man viljan till det så går det. Tror aldrig jag hade kommit så långt om jag inte hade gjort en överrenskommelse där båda slutar. Förhoppningsvis så går det bra men man vet ju inte förrän i slutändan. Jaja, från det ena till det andra. Egentligen var det tänkt att vi skulle fara ett gäng tjejor på Corona ikväll med ett gäng tjejkompisar men det blir inställt för min del. Hade jätte kul igår och är jätte trött idag! Så då vart det bestämt att det skulle bli film och kladdkaka ikväll (;

Det var galet

Det vart en jätte lyckad kväll igår! Har inte haft så kul som jag hade igår på jätte länge.. Det var ju jag, Sandra, Tirri och älskling som förfestade hemma hos mig innan vi drog oss till sommardroskan. Träffade sjukt mycket folk som man inte träffat på jätte länge, ex. de från högstadiet. Skrattade i princip hela tiden, dansade en jävla massa och var bara med om en massa roliga händelser under kvällen. Nämen alla var nöjda och det här kommer definitivt fortsätta med!

Tyvär har jag bara bilder från förfesten eftersom jag glömde
kameran hemma. Men det funkar as bra ändå
!

Jag, Sandra och Tirri

Sandra och Tirri

Tirri och Jag

Sommardroskan dresscode



Den nya klänningen!


Förberedelser

Nu har vi suttit och testa våra kläder samt smycken men vi kommer inte göra oss iordning ordentligt förrän efter vi har ätit tacos till middag. Är grymt taggad! Lägger upp min outfit strax innan vi drar till stan, hörs ikväll (:



Nu taggar vi

Har precis lunchat med älsklings Sandra och ska umgås med henne ett tag till på stan innan jag ska skynda tillbaka till skolan för att göra mitt Rättskunskaps prov. Vet ni vad som händer ikväll? Jo först ska vi träffas efter jag har slutat skolan: Jag, Tirri, Sandra och älskling sedan ska vi käka middag hemma hos mig innan vi ska förfesta före sommardroskan! Är riktigt taggad, det är första gången jag går ut på krogen efter jag fyllt arton så (:

Vi får höras när jag kommer hem!

Look of today




Det vart mycket sent igår, fattar inte riktigt varför. Men när jag slog på filmen kunde jag bara inte somna och gjorde det inte förrän vid tre tiden inatt. Så tungt var det när jag skulle upp halv sju imorse! Hade tänkt slänga i mig någontng att äta, slänga i mina böcker i väskan samt skriva ut "inför prov" papprena på Rättskunskapen.

Men ni måste hänga med resten av dagen, för det kommer bli party! (:

Jag håller det jag lovar

Böcker och papper ligger i en enda röra i sängen. Har ett stort prov imorgon som jag vill få väldigt bra betyg på men självklart började jag plugga ikväll. Så jag lovade mig själv att äta, övningsköra, plugga och sova. Men då blev det att fara på träningen i alla fall, men jag behövde det så det var lika bra.

Hade tänkt att gå och ta en nattcigg nu innan jag gör det sista inför provet, sedan måste jag lägga mig och sova så nya tag imorgon så hoppas jag att vi ses då (:

Beyonce - If I where a boy


Denne blev veckans blogg

GRATTS till http://alexandresen.blogg.se !!!


Frågan om tattueringen

Har inte riktigt tagit kort på hela tattueringen men jag tog detta kort där man kan se en del av min outfit från idag samt en del av min tattuering. Lovar att det kommer komma en bättre bild senare! Men nu ska jag äta goda pannkakor innan jag ska fara ut och övningsköra (:


Av olika anledningar..

Har jag inte kunnat skriva något blogginlägg sen igår morse.. Hann inte ens sätta mig vid en dator efter morgonen. Men Idag så lovar jag att kommentarer kommer bli svarade på och ikväll kommer veckans blogg upp så det blir mycket att se fram emot! Tänkte egentligen lägga ut look of today men självklart lyckades jag försova mig.. Men jag är hemma i eftermiddag så då kommer allt upp då (: Puss!

Dagens outfit


Hela outfiten är nyköpt! (;

Idag gjorde jag det här


Träffade Felicia och Sabina

Sen köpte vi en latte på Sandys

Träffade världens bästa Sandra

Sen var det dags att tattuera sig!

Har även shoppat lite kläder, men ni får se i outfits när jag använder dom. Första är ut imorgon! (:

De här gick vidare..

Jag har valt ut de tio bästa bloggarna enligt mig som ni själva får skapa en egen uppfattning om, så det är fritt fram att börja rösta. Lycka till! :)

NUMMER ETT
http://lowoncrack.blogg.se

NUMMER TVå
http://vesna.blogg.se

NUMMER TRE
http://fattybom.blogg.se

NUMMER FYRA
http://marinoni.blogg.se

NUMMER FEM
http://alexandresen.blogg.se

NUMMER SEX
http://maatilda.blogg.se


NUMMER SJU
http://dramaquinn.blogg.se

NUMMER ÅTTA
http://rnbcarro.blogg.se

NUMMER NIO
http://paraplyjack.blogg.se

NUMMER TIO

http://hannachristinaa.blogg.se
FRITT FRAM ATT RÖSTA!

What to do?


Outfit



Nu är det godnatt!

Nu sitter jag här igen med kex (smör plus ost) och ett glas vatten. Tänkte avrunda kvällen med filmen "män som hatar kvinnor" det är sant, jag har aldrig sett den filmen som alla snackar om! Glöm inte att anmäla er till veckans blogg där jag tar fram 10 finalister som ni får rösta emellan heller!

You belong whit me - Taylor Swift

vart fast direkt!


Glöm inte bort

Somsagt så kan man anmäla sig till veckans blogg tills imorgon eftermiddag då jag kommer hem efter jag gjort min tattuering vilket lär bli vid sju - åtta tiden på kvällen. Men jag lovar att uppdatering kommer ske under morgondagen ändå så oroa er inte! Men nu har jag iaf, från det ena till det andra, just kommit hem från träningen så nu blir det att plugga en sista stund innan jag ska ringa älskling (: Hörs lite senare ikväll! Puss

Nu kör vi en veckans blogg!



  • Skriv en komentar i inlägget att ni vill bli veckans blogg
  • Sedan skriver ni en länk till min blogg i ett inlägg på eran blogg
  • Jag meddelar de som har gått vidare efter lottningen
  • Finalisten får en länk i min blogg!

Nu slår jag på stort




Dags att sätta sig med plugget kanske? :)

Det är så det ska vara..

Johanna Hissar


  • LdB måste ha bäst loation och face creme, något jag verkligen rekomenderar för det mjukar huden samt håller den fräsch samtidigt som den luktar jätte gott!
  • Serien Vänner har alltid funnits där i vått och tårt! Det programmet är det ända som jag sett igenom ungefär 150 gånger och det gör mig alltid lika glad och får mig alltid att skratta, ett stort plus med andra ord!
  • Städade mysiga sovrum! Ett jätte stort och markerat plus. Det måste verkligen vara bland det bästa jag tycker om. Blir så mysigt och hemtrevligt!
EXTRA - MIN LÖN!

Today I'm wearing this

För er som inte vet så JA JAG ÄLSKAR SOAD (system of a down)!!!


Nu är det gjort



Har nu suttit ett bra tag och fixat med alla dessa kategorier så nu finns det även - dresscode, inredning, sminkning ALA Johanna, Turkiet 09, videoinlägg och övriga bilder. Så söker ni något som ni verkligen vill kolla på så finns det bland kategorierna. Men är det någon kategori som ni saknar som ni kanske vill se ex. alla "Johanna hissar och dissar" det är upp till er (: Kolla igenom allt nu det ni har missat för er nya läsare som inte följt bloggen sen start!

Ser ni skillnaden?

Nu har jag gjort popcorn och digistive kex med smör och ost på plus en Loka som dricka så nu ska jag gotta mig medan jag tänkta sätta igång med plugget. Låter det läskande? Men från det ena till det andra så ska jag faktiskt byta header till veckan. Känns lite fel att bilder då man sitter och röker och speciellt när jag har slutat sen någon vecka tillbaka! Men vi får höras senare ikväll (:


HAHA, jag när jag gick i sjuan! Är jag mig lik?

Jag lyckas alltid

Nu har jag brottom.. igen.. Vi hörs senare i eftermiddag (:

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat och jag är fortfarande jätte trött men det lär väl gå över när man vaknat ordentligt. Shit, jag längtar galet mycket till veckan därför att då får jag min lön, jag ska tattuera mig, shoppa diverse saker som jag verkligen behöver och sen köpa en efterlängtad latte? haha Nämen. Men nu ska jag nog sätta mig vid frukost bordet innan vi ska dra iväg men jag hinner nog slänga iväg ett till blogg inlägg innan dess (:


Älskar den där sminkningen!

Kärlek

Nu ska jag och älskling gå ut på en nattpromenad (:

Skolavslutningsdagen 09

Dags att jobba!


Fast nu har vi snyggare arbetskläder (:


Vad skulle du välja?



Hittade detta på inredningsexperterna.. Visst är det snyggt och modernt! Men aldrig i livet jag skulle kunna tänka mig att bo sådär. Det är lite för kantigt och hårt för min del! Jag vill ha lite mörkare färger, mysigare, fotöljer som man sjunker in i lagomt och inte "speglande" väggar framförallt! haha. Men det finns säkert andra som absolut inte håller med mig vilket egentligen är tur. Hur skulle annars världen se ut om alla hade samma smak?

Klassfesten!

Gårkvällen var somsagt väldigt lyckad och jag hade fruktansvärt kul och jag vet att alla andra hade det också..

Nu är det sista året Ledarskap, sen är det studenten!

 


Jag lovar allt och lite mer

Har precis vaknat och sitter nu vid datorn helt död.. Lovar att bilderna från klassfesten kommer upp idag eller imorgon i värsta fall. Det beror helt på när  jag får bilderna, kameran vart knäpp igår så jag kunde tyvär inte ta några egna bilder! Men vi hade fruktansvärt kul iaf! Berättar mer senare.. Ska nog försöka få mig något att äta nu (:

Klassfest



JÄVLAR VAD JAG HAR BROTTOM!!!!
Klassfest, hörs imorrn

Syster yster


Är jag och min syster lika varandra? (:

Stressa

Har sjukt brottom.. Har precis varit och lunchat med några kompisar och har precis också fixat ut pappret med hur jag vill att tattueringen ska se ut. Men skynda skynda tillbaks till skola! pusshej

Idag ser jag ut såhär


Tar ju väldigt sällan ansikts bilder på "dresscode", men nu jävlar

Batterierna i kameran är slut men i eftermiddag så är den laddad och klar

Tattuering

Imorgon ska jag fara och lämna in på ett ungefär hur jag vill att min andra tattuering ska se ut, ska ju tattuera mig nästa tisdag. Juste, har ju aldrig visat min första så ni ska få se den. absolut. Första kortet på den togs i Turkiet och det var ungefär ett halvår efter jag gjorde den. Men här får ni se då:


Kan du göra samma sak?

Hörs ikväll efter jobbet (:


Uppdatering från skolan

Jag har bestämt mitt projektarbete så nu är det färdigskrivit syfte och allt så det är bara att börja sätta igång sista lektionen. Kommer nog dra in till stan på bara en timma eller två och träffa lite vänner innan jag måste skynda mig hem och äta. Ska ju nämligen jobba ikväll så alla planer för ikväll är som bortblåsta. pengar, pengar, pengar.. I like, I like! (:


Looks of today

Sorry för dålig bild men kameran tog precis slut på batterier, just när jag skulle ta dagens look. Jaja, såhär ser jag ut idag iaf bara det att jag ska slänga på mig lite smink så jag inte ser så fruktansvärt trött ut. Ni kanske undrar vad jag har till linnet och koftan också? Jo men det är jeansleggingsen som jag hade igår (: Vi hörs senare idag!


Sleep tight

Nu har jag och älskling varit ute med Troja på en liten promenad så nu blir det nog dags för filmen Requiem for a dream som vi har tänkt se i några dagar. Godnatt alla nya och gamla läsare!

 


Jag bestämmer

Johanna hissar


  • Min pojkvän; Därför att jag har aldrig någonsin varit med om någon finare kille än honom. Det är en sådan kille som man trodde sig ha 3 - 4% att ens träffa och ännu mindre att han skulle bli kär i mig tillbaka. Går inte att älska en människa mer än vad jag gör honom!
  • Halsband, örhängen och armband i alla olika färger och former; dom livar verkligen upp ansiktet och kläderna! Eller håller ni inte med mig?
  • Svart skinnjacka från H&M. Den är inte äkta men grymt snygg!

EXTRA - Sjalar och stora halsdukar är ett stort plus i höst.

Jätte snygga hyllor

Vart jätte förtjust i de här hyllorna: Jätte snygga och går då att köpa på Ellos. Hade verkligen kunnat tänka mig att ha dom i mitt rum om jag inte haft min vita stora hylla som jag har nu från IKEA. Men då hade jag velat ha någon låg ek bänk eller något som hade passat till mitt parkett golv. (:

Luncha med vännerna

Snart ska jag möta upp Sandra och Tirri på stan för att luncha på Cattas (Catarinas). Det blir nog det vanliga: Ostorientalisk ljus baugette med ingen lök och extra tomat, den godaste mackan som någonsin gjorts! Så vi får höras senare i eftermiddag (:


Dresscode








Om man fick välja..

Första videoblogginlägget, here it comes



 

 


Jag bestämmer

Johanna hissar

  • Marilyn Monroe för det måste vara den mest mystiska och vackraste kvinnan som kom lika snabbt som hon försvann. Mitt rum består med en del tavlor, affisher, bag samt en börs med henne på. Hon är grym!
  • Kimono, grymt snyggt! Fick en i present av min bästa vän (Felicia) när jag fyllde arton för ungefär två månader sedan. Lovar att den kommer upp någon dag framöver så ni får se den!
  • Gitarren är fan en riktigt bra uppfinning. Vad skulle musiken vara utan den? Tänk folk som kan spela det sjukt bra: Då är jag imponerad kan jag lova. Sen så är den perfekt på mysiga sommarkvällar när man grillar och dricker lite alkohol.

EXTRA - Ärliga människor på en lagom nivå!


Tänk dig det här..

Fastnade lite lätt för den här inredningen. Väldigt öppet och fint, älskar det där med stora fönster och mysig hemmamiljö! Det ända jag hade velat ändra på är att jag hade velat sätta en pinnvävsjalusi i det mindre fönstret då hade det varit perfekt! Längtar fruktansvärt tills när jag flyttar hem ifrån och köper en lägenhet så jag kan fixa och dona HUR jag vill.


Dresscode

Moisturiser - Den bästa!


Sen kväll

Ännu finns det kvar saker att göra på mitt rum. Det lär ju ta någon dag till tills det är 99% klart sen är det bara mitt sminkbord som saknas. När det kommer infinna sig på mitt rum vet jag dock inte. Men det jag hade tänkt göra nu med tanke på att jag är trött men inte särskillt sömnig var att göra klart ett svenska arbete så jag kan göra vad jag vill fram tills den dagen arbetet ska vara inlämnat. Samt se en svensk film ikväll (:  Ni får sova så gott!

 

Var både min första och sista låt jag uppträdde med!

Tro det eller ej men sjunga kan jag göra


Jag älskar mörka färger och mysig miljö!



Jag har precis kommit hem och hunnit äta middag, har hunnit träffa älskling, min bästa vän (Felicia) samt hennes pojkvän Andrej. Det var väldigt mysigt! Men nu vart det en väldans stress med mitt svenska arbete som ska vara klart tills torsdag och det ska jag hinna göra nästan klart innan min träning ikväll. So wish me luck!

Dresscode

Nu är det dags för skolan och jag hinner tyvär inte lägga upp några fler bilder. Men vi ses om bara några timmar för jag slutar runt två i eftermiddag (:

Sminkbord i alla dessa former

Jag har under en jätte lång period velat köpa ett sminkbord, helst ett sådant där "gammeldags" sminkbord med en snygg liten pall som man kan sitta på till det. Då hade jag varit nöjd för en väldigt lång tid framöver. Här är några snygga alternativ!




Paradis?

Jag låg en stund och skulle kolla om jag hittade några fräsha (svin dyra) lägenheter, eller hus. Då hittade jag det här som ligger på cypern. Inget dåligt hus, något jag verkligen skulle kunna tänka mig att bo i. Vi hade ju faktiskt funderingar också på att fara till Cypern innan vi bokade resan till Turkiet. Det verkar vara fruktansvärt fint där!


Nu har jag städat klart!

Lovade ju bilder när jag städat klart rummet.. (;


Min nya sänglampa (fast jag har ju en till på andra sidan)

Jag älskar ljus och prydnader (förrut var min hylla prydd med diverse
småsaker)

En stor idol!

Lovar; Jag har inte lite av salvor, parfymer, deodoranter och hårgrejer.

Städning & Pluggdag

 


Gårdagen

Maria & Jag



Är det sant?

Har precis stigit upp och sitter nu vid frukostbordet och äter en stor, god frukost. Har rätt mycket att hinna med på 40 min; Duscha, torka håret, sminka mig, fixa håret, ta på mig arbetskläderna osv. Tog verkligen inga många kort igår men jag lägger in dom senare i eftermiddag. Men nu tillbaka till frukosten..


Ja det där är mig en gång i tiden!

Bröstförstoring?


Hellre det faktiskt än att lägga sig under kniven och inte vara säker på att man vaknar upp med de perfekta brösten man hoppats på!

Jag har världens bästa vänner

Har precis kommit hem från skolan. Hann även träffa några nära kompisar på en matbit, kaffe och en massa snack. Dom måste vara dom bästa i världen! Men nu ska jag och Jocke dra ut och hitta på något (;

Sandra och Tirri

Tirri och Felicia

Andrej och min syster


Dresscode

Dag för skolan, hejdå (:


"Nattblogg" inlägg

Har precis sett filmen Indipendence day med älskling; Handlade om jordens undergång av ailiens men vi dödade alla ailiens så bara hälften av jorden dog typ och så var det något snille och någon som var en bra pilot. Ni får kolla på den, för den var faktiskt rätt bra.. Men nu tänkte jag ta en natt cigg innan jag la mig för att sova och lyssna en sista gång på den här låten;


Johanna Hissar & Dissar

Johanna Hissar

  • Sommar & Sol då man kan lägga på sig en och en annan linje på kroppen. Själv ser jag mycket bättre ut med lite färg på kroppen, sen så är det en skön avkoppling att bara ligga i solstolen, lyssna på musik och rysa av värmen.
  • Min Burberry väska som jag köpte i Turkiet. Väldigt stor, praktiskt och funkar perfekt för att rymma; Skolgrejer, kläder, dator och en hårspray/lite smink. Den är större än vad den ser ut! Du hittar en bild med väskan lite längre ner i ett annat inlägg.
  • Oriflame salvan som jag rekomenderade tidigare. Den tar bort brännsår, munnsår och det svider inte ens när man använder den. Ni hittar den salvan längre ner i ett annat inlägg om ni undrar hur den ser ut, den är en miniatyr bild så den går lätt att klicka upp för att få i ett större format.

 

Johanna Dissar

  • När man ska köpa en lotion som gör att den mjukar upp huden (och detta är viktigt), man frågar efter hjälp för att få den bästa salvan och när man betalt samt använt den några gånger och det inte visar något resultat utan bara ger en god lukt tycker jag att det inte är något man hissar.
  • Att gå på solarium i hopp om att bli lite brunare (obsevera att jag har lätt att bli brun och aldrig bränt mig tidigare i hela mitt liv) gör att jag blir röd som en tomat, huden som gummi, bh går inte att använda och skinnet lossnar för att man bränt sig så ordentligt att man fått en brännskada. De hade då inte meddelat att de nyligen bytt rör! Första gången i mitt liv jag någonsin bränt mig. Det var efter det som oriflame salvan kom in i bilden.

 

 




Svaren ni väntat på

Hur kom du på att du skulle börja blogga?
Jag har hela livet älskat att skriva och när jag hörde om att man kunde blogga startade jag upp en blogg som jag sedan efter några månader stängde ner och startade den här.

Vilka är dina favorit bloggar?
Jag brukar kolla runt på väldigt många bloggar för det är väldigt många som driver bra bloggar. Men min absoluta favorit är Kenza, hon kör verkligen sitt eget race.

Vad vill du jobba med när du blir stor?
Drömmen att bli kriminaltekniker har varit stor sen början på högstadiet. För mycket CSI kanske, vem vet? ;D

Vart vill du resa?
Jag skulle väldigt gärna vilja resa till New york eller någon annanstans i USA. Det skulle vara grymt kul att arbeta där också!

Vad har du för planer i framtiden?
Förhoppninsvis jobbar jag som Kriminaltekniker, bor i en stor villa eller flott lägenhet antingen mitt i stan eller lite mer utanför stan med en fin liten familj.

Bästa låten iår?
Om du menar som har blivit producerad i år så måste det nog vara Soulmate - Natasha Bedingfield, hon har en grym röst!

Vilka är dina största intressen?
Innebandy, musik och mina vänner/pojkvän.

Berätta något om dig som inte många vet om
Jag heter Venny i mellannamn, rätt ovanligt men fint (;

Bästa i ditt liv just nu?
Det är alla mina fina vänner runtomkring mig, som alltid gör mig glad!

Det får räcka tills nästa gång :)




Dresscode




Ett par högklackat och lite smink blir nog perfekt (;

Nu säger jag godnatt

Ska nog slå på en film och somna till den men ni får hemskt gärna fortsätta att ställa frågor så kommer svaren upp antingen imorgon eller på tisdag (:


Dags för lite frågestund


Behöver du en ny design?

Jag hittade en jätte bra blogg; http://designbyjessica.blogg.se

Hon är grym på att ta foton samt designa bloggar, så passa på (:

Jag är en lättroad typ


Kan ni lösa gåtan?

För det kan inte jag..




Hur kom båten dit?

När brännskadan är sedd

Den här salvan har hjälpt mig genom mycket; Exempelvis när jag beände mig efter jag solat solarium. Då huden kändes som gummi, brändes och var röd som en tomat plus tappade skinnet hjälpte den otroligt mycket och den gjorde inte ens så det sved.

I vanliga fall har jag jätte svårt att bränna mig. Jag menar jag brände mig inte ens i Turkiet då jag även använde sololja för att bli brunare i 40-45 grader i solen. Solariumet måste ha bytt rör?

Oriflame


Sol på stan

Jag är fruktansvärt trött, man börjar inse hur resten av hösten kommer se ut. Att skolan ska göra en så trött på dagarna ändå? I alla fall har jag nyss kommit hem från stan, har umgåtts med; Jocke <3, Felicia, Andrej och Gustav. Tyvär så tog kameran slut på batteri just innan jag for till stan så det vart inga bilder. Men imorgon så är bilderna på G igen. Nä nu blir det plugg till avkopplande musik


Väskor är favoriter

Hade rättskunskap i morse och jag måste säga att det är fruktansvärt intressant. Första lektionen var jag lite tveksam men nu är jag övertygad. Men efter den for jag hem för jag tänkte äta lunch här, packa ur min väska och ta med min kamera som jag glömde igår kväll. Men på tal om väskor så har jag ju inte visat helt och hållet hur väskan såg ut som jag köpte i turkiet! Här har ni en bild;


Snygg va?

RSS 2.0