Första träningen på två veckor

För er som inte känner mig vet inte heller att jag spelar innebandy heller. Men jag är så hurtig som gör det två gånger i veckan plus matcher när säsongen startar och jag älskar det! Bland det bästa som finns i mitt liv, som får mig att känna mig hel och koppla av. Har precis fått bort allt från rummet förrutom litegrann men nu ser det iaf någorlunda ut. Beröm till mig för jag har svin ont i huvudet och är jätte trött!

Hinner nog skriva ett till inlägg efter träningen innan jag far in till stan. (;



Några år sedan, men jag älskar bilden
Det är jag som just är påväg under armarna, framför våran målvakt

När solen värmer

Har precis kommit hem efter andra skoldagen. Var helt okej! Lite drygt bara när dom håller på att bygga om hela skolan och det finns varken kafeteria eller bibliotek ;O.. Men om tio veckor finns inte min linje på den skolan för då ska vi flytta till en annan skola? Bara sjukt! Men det har varit varmt och soligt idag så vi har suttit ute och stekt!


Maria och Emmy

Dags för att fara till skolan

Idag är min andra dag i skolan eftersom jag har varit utomlands och missat en vecka i skolan. Men kollade på mitt schema idag och jag är sjukt taggad; Rättskunskap, Psykosocialt arbete, Psykologi B. Allt är bara så taggande!

Haha och Troja kom med på ett hörn också (;

 


När det börjar bli mörkt ute

Nu har jag städat ur hälften av alla lådor och fyllt en hel del i hyllorna men eftersom inte allt är klart så får ni inte veta resultatet förrens imorgon. Men nu ni; Nu är det dags..

 

Ha så kul ikväll, för det ska vi (; cs all night. haha


Medan du städar är det alltid bäst med hög musik

Red - Breathe into me


Allt är en hemlighet

Som jag sa tidigare har jag fått ett nytt rum och nu när min hylla är ihop skruvad och placerad mot väggen inne på mitt rum börjar det närma sig att plocka upp alla flyttkartonger jag fyllt = 6 flyttkartonger och några påsar med små bråte. Lär ju ta några timmar men jag tror jag och Sandra kommer ta en promenad innan jag sätter igång. För sen så kommer det bli en lång natt, fan vad kul vi ska ha! Säger inte mer än så ;)


6 kartonger, några påsar (men alla kom inte med)

Sminkning ALA Johanna

Hur kul är det egentligen inte att sminka sina kompisar? Ja, jag och Sandra bestämde oss för det i alla fall. Jag menar vilka har inte tyckt att The Sims är kul exempelvis då man får bestämma hur dom ska se ut, man får designa husen osv. Då kanske ni förstår hur jag menar? Såhär blev det i alla fall;



Osminkad

Ögonskugga, Make up Store
Puder, Isadora
Mascara, Maybelline
Kajal, L'oréal



100 procent färdigt

Vad tycker ni? Borde jag bli make up artist? ;)

Om godis, musik och fina vänner inte fanns?

Nu har vi tagit oss hem till mig, ÄNTLIGEN! Moppen dog kanske 16 ggr påvägen hem från Sandra om det inte var mer. Skrot.. Men nu sitter vi här med godiset som blev över från igår och super hög musik, fan vad najs!
Juste, bilderna från igår.. Here it comes;


Vackra Sandra

Och en massa godis


Riktig musik

Är fortfarande hemma hos Sandra. Sitter och lyssnar på riktig och grym musik. System of a down har alltid varit favoriter så länge jag kan minnas. Soldiers side med SOAD, dags för att rysa lite!


En svart och en röd pupill

Ja äntligen har man lyckats ta sig hem! Efter jag hade ätit supergod hemmapizza skulle vi ta oss till ålidhem för att köpa godis, 2,90 kr/hg så jag köpte typ ett kg. Men då på tillbaka vägen började moppen dö stup i kvarten så det tog en timma fram och tillbaka vilket är ett jävla tag. Men nu har jag hunnit bytt kläder och sminkat mig så nu är jag påväg till min älskade Sandra. Det blir nog bara en massa godis, film och snack men jag lovar att så fort jag bara kan skriva och lägga in några bilder!


Tjocktröja från Carlings
Tunika från Gina Tricot
Leggings från Gina Tricot
Benvärmare Gina Tricot


HAHA, kolla ena ögat? What went wrong ;O
Jaja, nu har jag brottom see yaa

Bered er för massa foton och bra uppdatering för jag har fixat en kamera

Är grymt nöjd med mitt nya rum, är dock inte helt klart. Saknas en hylla, någon spegel, sminkbord osv (?) Men sängen, nattygsbordet, tavlan och mina krokar (samt kläderna i mina TRE garderober) sitter på plats. Saknas bara en resväska med kläder som jag hade med mig till Turkiet och som ska slängas i tvätten direkt jag orkar packa upp väskan. Men om ni vill se hur det som är färdigt i sovrummet ser ut så får ni en bild här;


Ni får även en liten glimt av väskan jag köpte i Turkiet (Burberry)

Hemma i Svergiet

Känns lite tråkigt att veckan i Alanya gick så fort som den gjorde för vi hade så fruktansvärt kul och det jag har lärt mig är att när temperaturen på dagen ligger på 40 - 45 grader ska man inte ha ACn på 18 grader. Speciellt när den är riktad direkt mot sängen och inte går att ställa om. Vart grymt förkyld efter två dagar men vart bättre när vi la ACn på 30 grader istället, alltså samma temperatur som det var på kvällen utomhus.

Eftersom vi hade all inclusive (gratis sprit och gratis frukost, lunch och middag) och vi mer riktat in oss på en sol och bad semester så har jag inte köpt så mycket saker. Men det blev en väska (burberry) som jag lyckades pruta ner från 70 lira - 350 kr till 15 lira - 75 kr även en navelpiercing. Sen så fick jag ett jätte fint turkiskt armband av älskling och sen så vann jag ett silverhalsband på ett gratis lotteri som hölls under en av kvällarna på hotellet. Vad är oddsen egentligen? Jag menar jag som aldrig har vunnit något i hela mitt liv och sen så är jag en av tio vinnande av alla som bodde på hotellet.

Vi träffade också tre svenska par som vi umgicks med mestadels under hela veckan. Det var en massa utekvällar, stranden, baren på hotellet, äta god mat, sol/bad osv. Tillbaka till utekvällarna; Vi drog till ett ställe som hette Robin Hood tre av oss fyra par och det var det grymmaste ställe jag någonsin varit på. Det var fyra till fem barar på typ alla fyra våningar, VIP våning som jag och Jocke tog oss till, grym musik och typ tusen pers. Riktigt häftigt ställe med andra ord!

Vi var även med om en turkisk afton som anordnades på hotellet med magdans, uppvisningar och gratis lotteri. Det var verkligen underhållande och jag tror jag skrattade under hela föreställningen, jävlar vad kul att se. Då menar jag när dom drog upp folk från publiken då de fick testa magdans osv osv.


På balkongen just innan middagen

Vi tog en promenad till stranden där det var sjukt stora vågor,
som inte kom med på den här bilden men.

Blev bjuden på gratis drinkar innan vi köpte några på favorit stället
Sun On

Robin Hood på dagtid

Nere vid hamnen vid det riktiga centrum

Förberedelse för kvällen

Dom hade sjukt god mat varje dag på hotellet

Magdansösen

Ett gäng härliga människor vi drog ut med andra kvällen

På Sammys, stället vi drog till. Där dom även hade undelater

De vita är turkisk sprit, Fyfan för den var inte god

Innan utekvällen med dom vi umgicks med resten av veckan

Alla killar

Alla brudar
Vid poolen


Finns en hel del fler bilder som troligen kommer läggas ut lite då och då under veckans gång.
Alanya 21/8 - 28/8 Underbart!


Klart och betalt



TURKIET
21/8 - 28/8 -09

Beställa kläder och bloggare som når framgång genom att provocera

Förlåt för gårdagens uppdatering. Hade min sista dag på jobbet igår och var fruktansvärt trött så jag och älskling la oss i sängen och såg the hangover och somnade direkt efter filmen. För ni som inte sett den filmen så rekomenderar jag den starkt. Riktigt bra och rolig!

Från det ena till det andra så sitter jag nu på altanen i det fina vädret och kollar runt på diverse bloggar. Älskar kenzas blogg hon verkar verkligen vara en rolig och ärlig person rakt igenom. Inget provocerande för att få läsare utan hon verkar vara sig själv. Men samtidigt läser jag de andra bloggarna som gör allt för att provocera bara för att det är så jävla roligt och patetiskt.

Nä men nu ska jag kolla igenom H&M's höstkatalog och bestämma mig för vad jag ska beställa hem (;


Direkt jag får min lön

Förrutom att jag ska utomlands för min lön ska jag även köpa lite kläder inför hösten. Något jag verkligen tänkt mig är; Ett par nya vinterskor och då blir det själv klart Uggs, sedan har jag alltid velat ha en skinnjacka (helst den från H&M) samt en massa koftor och sjalar som jag kan ha till ett par sköna och varma leggings. Det är så jag får bilden av mig själv i höst och i vinter.




Jag verkligen längtar tills jag ska shoppa!

Fest


Nu ska jag ha kul ikväll, ses imorgon

Dresscode

Just nu sitter jag vid frukostbordet och ska äta lite käk innan jag går ut och lägger spårbanan som Troja ska gå. Min plan var att efter jag lagt spårbanan skulle jag övningsköra och sedan gå banan med troja direkt jag kommer hem (: Ser hur det blir!


Tjocktröja från Carlings
Jeanskjol
Röd Bikini som inte kom med. Som tanken var


Pyttipanna med ägg måste vara bland det godaste


Basket mitt i natten

Direkt efter jag slutat och kommit med den där kompisen jag berättade om i förra inlägget hann vi inte mer än att byta om och sätta oss på cykeln för att ta oss till de andra som var ungefär 2 mil bort. Vi hade egentligen bara tänkt ta det jätte lugnt med en massa serier. Men det blev Ersboda och basket istället!

Så idag. Det är tisdag. Jobbar nu mellan 09.00 - 18.00 idag. Så jag är lite stressad just nu. Men ni ska få se någon bild sedan igår, annars hörs vi ikväll :)

 
Två mil tog 30 minuter att cykla, galet!

Matti
Sen så var vi även med Älskling & Fredrik

Hur tänker vissa föräldrar?

Jag blir så arg! Aldrig i livet att jag skulle slänga ut min dotter eller son på vägen och säga att dom inte var välkommen hem när de inte har varken pengar eller någon annanstans att ta vägen. Detta handlar då inte om mig utan en rätt nära kompis. Ska försöka hjälpa henne! Men först måste jag skynda mig till jobbet och vara där mellan 15.00 - 22.00. Så vi hörs senare ikväll så får ni höra hur det gick!


Vad är det med mig att ta kort direkt efter jag duschat? (:

Urkult festivalen

Jag lovade bilder från Urkult festivalen,
Har inte så många men:


Festivalområdet på eftermiddagen, lilla scenen

På kvällen och jävlar vilken musik, stora scenen

Danne, Egon och Jens - de tre längst till höger
Jag & Jocke satt en liten bit ifrån

Gått spår med Troja

Jag satt och snackade med min faster i fredags tror jag det var och hon berättade om hur hon går spår med Nova, en etta till och hon är champion. Så jag bestämde mig för att börja gå spår med våran hund troja, imorse. Det var då första gången och det gick väl rätt bra. Hon förstår väl lite mer nu vad som hände och vad som skulle göras. Så om fyra dagar är det dags igen då det förhoppningsvis går ännu bättre





RSS 2.0