Dresscode

Nu har jag precis duschat och hade tänkt mig att gå ner och äta något till frukost. Blir nog pyttipanna, alltid bäst med mat för då blir man mätt. Sedan blir det att övningsköra till jobbet. Ska köra e4an, kommer säkert gå awesome! Börjar klockan 12 och jobbar till 21.00 så just nu har jag lite brottom. Och självklart är det soligt och varmt de dagar jag jobbar, fast jag ska väl inte klaga för de som haft semester i period två. Regnat konstan i några veckor, tills igår. Själv hade man värme och sol de veckor man själv var ledig, ALLA dagar! (:

Snygga kläder va? (;




Gårdagen

Det var första gången jag spelade stötpoker. Faktiskt riktigt roligt! Från början gick det as dåligt då jag snabbt gick ner till typ 50 kr minus men sen mot slutet började det  gå uppåt och när vi bestämde oss för att inte spela något mer hade jag vunnit ikapp 32 kr. Iofs låg jag fortfarande minus men 18 kr är då mycket bättre än 50 kr.





Nästa gång det blir pokerkväll så ska jag lova att då kommer jag ligga så mycket plus att deras pengar ligger mega minus. Måste bara lära mig att inte satsa helt i onödan, kan vara därför jag låg så mycket minus?


Dresscode






Har tyvär inte råd med någon fräsig kamera så camen får det bli. Men jag hade faktiskt en som jag köpte för sommarjobbslönen förra året men den gick sönder rätt snabbt så jag lovade mig själv att köpa en dyrare som håller nästa gång. Så beroende på om det blir utomlands i augusti eller inte vet jag om det blir en nya kamera snabbt eller om det tar längre tid. Men man ser ju iaf att jag har fina kläder som sitter riktigt bekvämt och fina naglar. Dock ser jag lite nyvaken ut och inte hunnit duscha än. Men man kan ju inte vara perfekt på alla kort eller vad sägs? (:


RSS 2.0